NEROLA
Nerokkaat Ratkaisut

Palvelut

 

Kotisivut

Luomme kotisivut edullisesti ja asiakaslähtöisesti kaikkiin tarpeisiin avaimet käteen periaatteella. Kaikki sivustomme ovat reaktiivisia eli katseltavissa yhtä helposti niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin.


Alkaen 299 € + alv


Lopullinen hinta muodostuu haluttujen sivujen laajuudesta ja työn määrästä. Alkaen hintaan sisältyvät:

  • Lyhyt kartoitus asiakkaan kanssa.
  • 1-5 sivun kokonaisuudet.
  • Ulkoasun määritys ja perustekstit.


Voit toimittaa itse laajemmat teksti kokonaisuudet kuten tuote-esittelyt ja halutessa mahdollisen oman kuvamateriaalin.


Hintaan sisältyy myös verkkotunnuksen rekisteröinti ja sähköpostien perustaminen. Tarvittaessa meiltä onnistuu myös verkkotunnuksen siirto edelliseltä palveluntarjoajalta.


Ylläpito

Kotisivujen luomisen jälkeen emme unohda asiakastamme. Hallinnoimme asiakkaidemme kotisivuja, jolloin saamme helposti ja vaivattomasti tehtyä kotisivuille niin visuaaliset kuin teknisetkin muutokset.


Alkaen 18 €/kk + alv


Ylläpitomaksuun sisältyvät sivuston alustan eli webhotellin ja verkkotunnuksen vuosimaksut ja tietoturva- sekä muut pienet kuten yhteystietojen päivitykset ja sähköpostien muutokset. Ylläpitomaksu laskutetaan etukäteen kerran vuodessa.


Laajemmat työt 64 €/h + alv


Laajemmat muutostyöt (yli 30 min) teemme tuntiveloituksella tai sopimuksen mukaan.

 Domain-palvelut ja ohjaukset

Jos et tarvitse kotisivuja, mutta haluaisit kuitenkin oman verkkotunnuksen eli domainin ohjaamaan esim. yrityksesi Facebook-sivuille, niin tarjoamme siihen edulliset edelleen ohjaukset ja niiden hallinnoinnin.


Edelleen ohjaukset 5 €/kk + alv


Hintaan sisältyy yhden verkkotunnuksen rekisteröinti ja edelleen ohjaus eli linkitys haluttuun osoitteeseen. Hintaan sisältyvät myös sähköpostin ohjaukset olemassa oleviin sähköposteihin. Ohjaus laskutetaan etukäteen kerran vuodessa.

 

Muut IT-palvelut

Meiltä saat myös muut IT-palvelut kuten ohjelmisto- ja laitteistokonsultoinnin sekä erilaiset tukipalvelut edullisesti ja nopeasti.


Lisäksi meiltä onnistuvat tietokoneiden ja muiden tietoteknisten laitteistojen osalta vianetsintä ja huolto- sekä korjauspalvelut.


Muut palvelut 64 €/h + alv


Kysy ilmainen arvio tai sopimuslaskutuksesta.