NEROLA
Nerokkaat Ratkaisut

Palvelut


Kotisivut ja
ylläpito

Luomme kotisivut edullisesti ja asiakaslähtöisesti kaikkiin tarpeisiin avaimet käteen periaatteella. Kaikki sivustomme ovat reaktiivisia eli katseltavissa yhtä helposti niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin.


Alkaen 399 € ja ylläpito 18 €/kk + alv


Lopullinen hinta muodostuu haluttujen sivujen laajuudesta ja työn määrästä. Alkaen hintaan sisältyvät:

  • Kartoitus asiakkaan kanssa.
  • 1-5 sivun kokonaisuudet.
  • Ulkoasun ja värien määritykset.
  • Perustekstit.


Hyvänä esimerkkinä vaikkapa meidän omat kotisivumme. Voit toimittaa itse laajemmat teksti kokonaisuudet kuten tuote-esittelyt ja halutessa mahdollisen oman kuvamateriaalin.


Hintaan sisältyy myös verkkotunnuksen rekisteröinti ja sähköpostien perustaminen. Tarvittaessa meiltä onnistuu myös verkkotunnuksen siirto edelliseltä palveluntarjoajalta.


Ylläpitomaksuun sisältyvät sivuston alustan ja verkkotunnuksen vuosimaksut ja tietoturva- sekä muut pienet kuten yhteystietojen päivitykset. Ylläpitomaksu laskutetaan kerran vuodessa.


 Domain-palvelut ja ohjaukset

Jos et tarvitse kotisivuja, mutta haluaisit kuitenkin oman verkkotunnuksen eli domainin ohjaamaan esim. yrityksesi Facebook-sivuille, niin tarjoamme siihen edulliset edelleen ohjaukset ja niiden hallinnoinnin.


Edelleen ohjaukset 5 €/kk + alv


Hintaan sisältyy yhden verkkotunnuksen rekisteröinti ja edelleen ohjaus eli linkitys haluttuun osoitteeseen. Hintaan sisältyvät myös sähköpostin ohjaukset olemassa oleviin sähköposteihin. Ohjaus laskutetaan kerran vuodessa.


Optimointi ja
analysointi

Käymme läpi nykyisen tai uuden kotisivusi ja analysoimme sen löydettävyyttä ja optimoimme sen hakukoneita varten. Laadimme myös ehdotukset hakukonemainontaa varten.


Optimointi ja analysointi 79 €/h + alv


Käytetty aika määräytyy sivuston laajuuden mukaan.


Hienosäätö ja seuranta 64 €/kk + alv


Halutessa tarkistamme optimoinnit ja seuraamme sivuston statistiikkaa kuukausittain ja datan perusteella hienosäädämme tarvittaessa optimointia.


Muut IT-palvelut

Meiltä saat myös muut  IT-palvelut kuten ohjelmisto- ja laitteistokonsultoinnin ja erilaiset tukipalvelut edullisesti ja nopeasti. Olemme erikoistuneet taloushallinnon ohjelmistojen konsultointiin.


Muut palvelut 79 €/h + alv


Kysy myös sopimuslaskutuksesta.